Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 15 – 2021

Dutch Pork Expo in Den Bosch vandaag en morgen
Producert staat vandaag en morgen (12 en 13 oktober) op de Dutch Pork Expo in Den Bosch. U bent tot 22.00 uur welkom in onze stand. Deze beurs werd in het verleden in Venray gehouden en is dit jaar verplaatst naar de Brabanthallen in Den Bosch. In een ver verleden de plaats voor de wekelijkse veemarkt. De beurs is nu ook specifiek gericht de varkenshouderij. Wij komen bij veel varkenshouders en willen u graag uitnodigen voor een bezoekje in onze stand (1E13). Heeft u een vraag over een module of heeft u een nieuwe locatie, in de stand kunnen wij u alle informatie geven. Bent u nog geen klant bij Producert en IKB Nederland dan willen we u graag een aanbieding doen om dit jaar nog deelnemer te worden.

Tot ziens bij ons in stand 1E13 van 14.00 tot 22.00 uur.

BEURSACTIE: Win een mooie trekker voor uw kinderen of kleinkinderen
Tijdens de Dutch Pork Expo zal Producert niet één maar twee (!) traptrekkers verloten. Vul uw gegevens volledig in en u maakt kans op één van deze leuke trekkers. De trekker zal bij de winnaars thuis worden afgeleverd.

Rundveehouders met het Beter Leven Keurmerk
Het aantal vleesveehouders dat zich het laatste jaar aangemeld heeft bij Producert is hard gegroeid. Onze klanten geven regelmatig aan dat inspectie en certificering door Producert vakkundig wordt uitgevoerd. De inspecteurs hebben jarenlang ervaring in de veehouderij maar weten ook op een praktische manier om te gaan met u als klant. Ze geven u nooit advies maar als u overtuigend kunt aangeven dat een onderdeel voldoet aan het reglement van het Beter Leven Keurmerk zullen ze hier altijd de beoordeling op uitvoeren. Producert vindt het belangrijk dat de noodzakelijke administratie makkelijk is te beoordelen en daarom is er ook een portaal waar u uw documenten, die u soms nodig heeft, in kunt plaatsen. Zo houden we samen de kosten laag, want zoeken kost veel tijd en kan een ergernis worden.

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0