Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 10 – 2023

Vakman/vrouw in de varkenshouderij gezocht in Brabant
Producert zoekt een vakman/vrouw in de varkenshouderij voor het uitvoeren van inspecties op varkensbedrijven. Ben jij dit zelf of een kennis, familie, laat het ons weten. De baan bestaat uit het controleren van de bedrijven voor IKB Nederland, het Beter Leven Keurmerk enzovoort. Je gaat zelfstandig op pad en je kan altijd terugvallen op een collega als je het nog niet helemaal weet. Je komt bij Producert in dienst. Je krijgt een laptop waarin je afvinkt wat goed en niet goed is. Natuurlijk zorgen wij voor een auto voor jou om naar de bedrijven te rijden. Om jouw reistijd naar klanten niet te groot te maken zoeken we iemand die woonachtig is in Brabant of in de omgeving van Brabant. Heb je hierin interesse en lijkt het je wat voor 24 – 40 uur per week laat het ons weten. Stuur een e-mail naar solliciteren@producert.nl met je naam en telefoonnummer, met eventueel een korte uitleg wie je bent, en we bellen jou terug voor een afspraak.


Informatie per e-mail en in uw portaal
Producert is steeds bezig met het verbeteren van informatie uitwisseling naar u toe. We zullen het versturen van informatie per post verminderen en steeds meer toegaan naar het direct versturen per mail en beschikbaar stellen van de informatie in uw portaal. De komende periode zal dit verder worden uitgebreid. Momenteel heeft u in uw portaal al veel informatie zoals uw certificaten, inspectie rapporten, registraties van medicijnen, bloedmonitoring en I&R.

Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie
Van maandag 7 augustus t/m vrijdag 18 augustus is ons kantoor gesloten in verband met de jaarlijkse bedrijfsvakantie. In die periode wordt de mail zeer beperkt gelezen en zijn we  telefonisch niet bereikbaar. Alleen bij echte spoedgevallen kunt u een e-mail sturen met in het onderwerp “spoed en het UBN”. Alleen de e-mails met spoed worden dagelijks gelezen. Vanaf maandag 21 augustus zijn wij weer bereikbaar voor al uw vragen. Heeft u nog vragen of wilt u nog documenten bij ons aanleveren? Doe dit dan uiterlijk donderdag 3 augustus vóór 12.00 uur. U kunt deze documenten uploaden in uw portaal bij IKB Nederland.

Producert Facebook U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0