Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 5 – 2022

Kom jij het team versterken als inspecteur bij Producert?
Producert heeft weer vacatures openstaan voor inspecteurs. Hierbij voer je onder andere IKB Nederland inspecties en Beter Leven Keurmerk inspecties uit bij varkens- en rundveebedrijven. Zij zoeken iemand met bij voorkeur een hbo-opleiding en affiniteit met de varkens- en rundveehouderij.  Afhankelijk van je ervaring word je opgeleid tot een specialist waarna je zelfstandig met een bedrijfsauto op pad kunt naar veehouderijen in midden- en zuid Nederland.

Lijkt jou deze functie iets, en wil jij de boer op als inspecteur? Op de website www.producert.nl vind je de volledige vacature. En wie weet word je wel uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Onderhoud aan het datacenter
Zaterdag 7 mei zal er onderhoud worden uitgevoerd aan ons datacenter. Rond de klok van 8.00 uur zal het tijdelijk niet meer mogelijk zijn om via onze openbare databank gegevens in te zien. U kunt dan dus niet checken of een bepaald UBN gecertificeerd is. Het onderhoud zal in de loop van de middag afgerond zijn.

Voorjaarswerkzaamheden ventilatie
Het voorjaar is een mooi moment om ook weer even de aandacht te geven aan de luchtinlaten en dergelijke van uw stallen. Te weinig inlaat zorgt voor te weinig verversing wat bij het warme weer nadelig kan zijn. Maar ook zorgt een te kleine of vervuilde luchtinlaat voor extra energie verbruik. Ook iets waar iedereen in deze tijden rekening mee houd. Vraag bij twijfel altijd of een specialist met u kan meekijken.

IKB Nederland Runderen
Het aantal klanten dat deelneemt aan IKB Nederland Runderen neemt gestaag toe. Door de praktische insteek en het combineren van een inspectie van o.a. IKB Nederland Runderen en aanvullende modules zoals het Beter Leven Keurmerk kunnen we de tarieven scherp houden ten opzichte van de concurrentie. Onze klanten vinden deze werkwijze een groot voordeel.

Inloggegevens portaal IKB Nederland
Tijdens uw inspectie van IKB Nederland voor varkens of rundvee, is het belangrijk dat de inloggegevens van uw portaal klaar liggen voor de inspecteur. Deze heeft de inspecteur namelijk nodig om bijvoorbeeld documenten zoals uw bedrijfsgezondheidsplan en bedrijfsbehandelplan in te kunnen zien in uw portaal. Wanneer u uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord voor de inspectie al klaar heeft liggen, kan de inspectie zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden, en kunnen zo kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Fijn voor u, en voor ons!

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

 

0