Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 19 – 2021

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen
Rondom de feestdagen zal Producert een aantal dagen niet of beperkt bereikbaar zijn. Naast deze dagen zullen wij onze reguliere openingstijden hanteren. Wij zullen dan op werkdagen telefonisch bereikbaar zijn van 8.00 uur tot 12.00 uur, en per email op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Week 52:           

Vrijdag 31 december        Gesloten i.v.m. oudejaarsdag

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie zullen wij een lagere bezetting hebben dan gebruikelijk. We hopen u ook in de kerstvakantie altijd van de juiste informatie te kunnen voorzien, maar gezien de lagere bezetting kan het voorkomen dat een antwoord iets langer op zich zal laten wachten. We hopen op uw begrip.

Openstaande zaken afronden voor 31 december 2021
Wij willen u dringend verzoeken om openstaande zaken af te ronden voor 31 december 2021. Mochten er nog sancties open staan dan dienen deze uiterlijk 30 december 2021 opgelost te zijn om te voorkomen dat uw bedrijf in schorsing valt en u uw dieren niet kunt afleveren. Op 31 december 2021 is ons kantoor gesloten en zullen eventuele openstaande zaken dus niet kunnen worden afgerond.

Ketenregisseurs voor het Beter Leven keurmerk
Voor het Beter Leven keurmerk is het een vereiste dat u een ketenregisseur heeft. Een ketenregisseur ondersteund u met de voorbereiding voor een inspectie. Voor u heeft dit als voordeel dat deze persoon vooraf de reglementen doorneemt en met u overlegt wat nog niet helemaal in orde is.

Als nieuwe deelnemer aan het Beter Leven keurmerk is het belangrijk dat uw ketenregisseur voorafgaand aan de geplande inspectie op uw bedrijf langskomt, en de zaken die nog niet in orde zijn benoemd. Zo kunt u er als deelnemer voor zorgen dat u deze zaken nog kunt oplossen voordat Producert de inspectie komt uitvoeren.

Neem hier samen met uw ketenregisseur goed te tijd voor, dit voorkomt dat uit de inspecties sancties naar voren komen die u nadien weer op moet lossen. Ook zorgt dit voor een vlotte inspectie.

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0