Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 11 – 2023

Certificering zoogkoeien en vleesstieren bedrijven

 Voor vleesveebedrijven met zoogkoeien en/of vleesstieren is het certificaat van IKB Nederland Rund een van de voorwaarden voor de BLK 2 * certificering. Steeds meer vleesveebedrijven met zoogkoeien of vleesstieren nemen deel aan het keurmerk van IKB Nederland. De inspectie en certificering van IKB Nederland en BLK 2* wordt uitgevoerd door Producert. De praktische insteek en kennis van zaken is een van de meest gehoorde reactie bij de klanten van Producert. Zowel kleine als grote rundveebedrijven zijn klant bij Producert. Nog geen klant, meld u dan aan.

Reinigen rundvee en varkensstallen.

Het reinigen van de stallen heeft in zowel de rundveehouderij als de varkenshouderij veel voordelen. De zomerperiode is bij uitstek de ideale periode voor het reinigen van een dragende zeugen stal of een rundvee stal. Los van de voordelen voor uw bedrijf werkt een schone stal en een opgeruimd erf erg prettig. Nu er zomers weer in aankomst is kan dit wel eens een mooi moment zijn om de stallen te reinigen.

Vakman/vrouw in de varkenshouderij gezocht in Brabant

Producert zoekt een vakman/vrouw in de varkenshouderij voor het uitvoeren van inspecties op varkensbedrijven. Ben jij dit zelf of een kennis, familie, laat het ons weten. De baan bestaat uit het controleren van de bedrijven voor IKB Nederland, het Beter Leven Keurmerk enzovoort. Je gaat zelfstandig op pad en je kan altijd terugvallen op een collega als je het nog niet helemaal weet. Je komt bij Producert in dienst. Je krijgt een laptop waarin je afvinkt wat goed en niet goed is. Natuurlijk zorgen wij voor een auto voor jou om naar de bedrijven te rijden. Om jouw reistijd naar klanten niet te groot te maken zoeken we iemand die woonachtig is in Brabant of in de omgeving van Brabant.

Heb je hierin interesse en lijkt het je wat voor 24 – 40 uur per week laat het ons weten.

Stuur een e-mail naar solliciteren@producert.nl met je naam en telefoonnummer, met eventueel een korte uitleg wie je bent, en we bellen jou terug voor een afspraak.

0