Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 6 – 2022

Ga jij de boer op als IKB controleur?
Ben je toe aan verandering maar wil je wel in de varkenshouderij blijven? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou. Producert heeft een vacature openstaan voor een baan als inspecteur. In deze baan bezoek je dagelijks enkele boeren voor het uitvoeren van een inspectie voor IKB Nederland, het Beter Leven Keurmerk of een van de andere modules. De meeste inspecties zijn voor keurmerken in de varkenshouderij en een kleiner deel in de rundveehouderij en andere diersoorten. Het werkgebied is hoofdzakelijk Brabant en Gelderland, dus we zijn bij voorkeur opzoek naar iemand uit deze regio. Lijkt jou deze baan iets? Kijk dan eens naar de vacature op de website van Producert. Natuurlijk is het mogelijk om een dag met een ervaren inspecteur mee te draaien zodat je kunt kijken of deze functie ook bij jou past.

Het gemak van al uw documenten in uw eigen portaal
Als u alle documenten upload in uw portaal heeft u daar erg veel gemak bij tijdens de inspectie van uw varken – of rundveebedrijf. U heeft dan alles centraal klaar staan en de inspecteur kan dit vlot afvinken, zonder dat er mappen en losse e-mails opgezocht moeten worden. Deze losse documenten kosten tijd met op- en uitzoeken. Het portaal is een van de zaken die zorgt dat Producert met scherpe tarieven kan werken. Als u daar iets aan kunt bijdragen is dat fijn voor alle partijen.

I&R schapen en geiten
De overheid wil graag een deel van hun activiteiten van I&R afstoten. Doordat wij ook voor andere diersoorten databanken ontwikkelen voor de I&R en antibiotica registratie, en de kennis hebben, worden we hierbij steeds betrokken. Voor schapen en geiten worden momenteel met alle partijen de verschillende mogelijkheden in kaart gebracht.

Hemelvaartsdag 26 mei en vrijdag 27 mei
Op donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei is ons kantoor gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag. Wij verzoeken u om vooraf te controleren of recent een inspectie hebt gehad en of daaruit sancties naar voren zijn gekomen die nog moeten worden opgelost. Het is goed om deze voor woensdag 25 mei op te lossen, zodat Producert dit kan verwerken en er geen problemen zullen ontstaan. Ook bij vragen over uw certificering vragen wij u tijdig contact op te nemen.

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0