Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 5 – 2023

Gesloten op 27 en 28 april 2023
Op donderdag 27 april en vrijdag 28 april 2023 zijn wij gesloten. Op maandag 1 mei 2023 zijn wij vanaf 8.00 uur weer bereikbaar voor al uw vragen.

Heeft u nog vragen of wilt u nog documenten bij ons aanleveren? Doe dit dan uiterlijk woensdag 26 april 2023 vóór 12.00 uur.

Verbouwd of uitgebreid? Laat het ons weten!
Heeft u uw stal verbouwd? Of heeft u uitgebreid? Dan zouden wij dit graag van u willen weten. Wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens het inplannen van uw inspectie. Zo zorgen we ervoor dat de inspectie zo efficiënt mogelijk kan verlopen. U kunt dit doorgeven door een email te sturen naar info@producert.nl.

I&R zonder extra kosten varkens
IKB Nederland bied een I&R systeem aan waar u transportaanvragen en aan- en afvoermeldingen kunt doen voor varkens. De databank is door RVO aangewezen als erkende databank voor I&R. Daarnaast is het, zeker in deze tijd met hoge kosten, goed om te melden dat de I&R melding voor varkens gedaan kan worden zonder extra kosten.

Ook uw runderen, schapen en geiten kunt u melden via de databanken die IKB Nederland aanbied. Al uw dieren melden in één systeem zonder extra kosten!

GlobalGAP en Varken van Morgen
Recent melden enkele grote slachterijen ons dat ze stoppen met GlobalGAP en Varken van Morgen. Dit houd in dat u niet meer gecertificeerd hoeft te zijn voor deze modules wanneer u varkens wilt afleveren bij deze slachterijen. Inmiddels hebben ook de overige slachterijen aangegeven dat ze stoppen met GlobalGAP en Varken van Morgen. Wij raden u aan om voorafgaand aan een inspectie aan uw ketenregisseur of slachterij na te vragen of u één van de modules (GlobalGAP of Varken van Morgen) nodig heeft om te kunnen leveren aan deze slachterij.

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0