Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 16 – 2021

Dutch Pork Expo in Den Bosch groot succes voor Producert
De aanwezigheid van Producert op de Dutch Pork  Expo in Den Bosch was voor onze klanten een groot succes. Vragen over IKB Nederland Varkens of over andere modules konden ze hier persoonlijk stellen, welke door de inspecteurs uit het veld werden beantwoord. Onze klanten vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben en ook wij vinden een goede relatie belangrijk. De organisatie van de beurs vroeg zich echter wel af waarom alle varkenshouders zo graag in de stand van Producert waren? Dat was natuurlijk omdat Producert dé inspectie- en certificeringspartij is voor de keurmerken van IKB Nederland, en alle keurmerken kan inspecteren en certificeren binnen de varkenshouderij. Alle bijbehorende modules zoals het Beter Leven keurmerk, QS, Global G.A.P. of Varken van Morgen, worden in één keer meegenomen. Dat voor zowel varkens als voor vleesvee. De praktische benadering met veel kennis en kunde van Producert werd ook nog vaak genoemd. Ook Producert heeft tijdens deze beurs weer veel nieuwe contacten kunnen opdoen waar we erg blij mee zijn.

Groeiende keurmerken voor paarden en transport bij Producert
Met een teruglopend aantal varkenshouders zorgt Producert nog steeds dat ze blijven groeien in de varkenshouderij maar ook in andere dierensectoren. Denk hierbij aan IKB Nederland Runderen en het Beter Leven keurmerk 2 sterren voor de vleesveehouders. Daarnaast voert Producert de inspectie en certificering uit voor het keurmerk IKB Nederland Paarden voor pensionstallen en maneges. Veel van onze klanten in de varkenshouderij hebben er namelijk ook een tak bij met eigen paarden en/of pension paarden. Ook daarvoor willen ze zich vakkundig laten certificeren.

Ook in de aanverwante sectoren groeien we verder door, zoals in het dierentransport met het keurmerk “Gecertificeerd Transportmiddel Nederland en Gecertificeerd Transport Nederland”.

Prijs uitreiking traptrekkers
Tijdens de beurs hebben veel bezoekers zich ingeschreven voor de beursactie met de traptrekkers. We zijn druk bezig om al deze aanmeldingen te verwerken. De uitslag volgt binnenkort op de Facebookpagina van Producert.

In het portaal van IKB Nederland is het heel gemakkelijk om uw administratie te doen
Wist u dat:

  • U ook de welzijnscheck voor varkens digitaal kunt invullen in uw portaal?
  • Ook voor rundvee en geitenhouders de medicijnleveringen in uw portaal zichtbaar zijn
  • Per 1 november er nieuwe regelgeving komt? Uw dierenarts en/of de chipper van uw nestje puppy’s deze kan registreren in het Dierplatform?

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0