Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 14 – 2021

Inloggegevens Portaal IKB Nederland
Tijdens uw inspectie van Producert is het belangrijk dat de inloggegevens van uw portaal klaar liggen voor de inspecteur. Deze heeft de inspecteur namelijk nodig om bijvoorbeeld documenten zoals uw bedrijfsgezondheidsplan en bedrijfsbehandelplan in te kunnen zien in uw portaal. Wanneer u uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord voor de inspectie al klaar heeft liggen, kan de inspectie zo efficiënt mogelijk uitgevoerd worden, en kunnen zo kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

Fijn voor u, en voor ons!

Dutch Pork Expo 2021
Vorige week informeerden wij u al over de aankomende Dutch Pork Expo beurs waar Producert aanwezig zal zijn op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober. Wij hebben ontzettend veel zin om u daar te ontmoeten en een praatje te maken, of uw vragen te beantwoorden over de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector.

Let op: voor het bezoek aan de beurs dient u te beschikken over een corona toegangsbewijs (www.dutchporkexpo.nl/covid-19-faq) en de beurs zal als doorstroomlocatie worden ingericht.

We hopen u te zien in onze stand (1E13) in Den Bosch op 12 en 13 oktober!

I&R runderen bij IKB Nederland
Bent u deelnemer aan het keurmerk IKB Nederland runderen, Beter Leven runderen, of Natuurvlees? Dan kunt u gratis gebruik maken van de I&R databank van IKB Nederland. Dit is niet alleen handig voor u zelf aangezien u dan alles overzichtelijk in één portaal heeft, maar ook voor de inspecteur die de inspectie voor deze keurmerken komt uitvoeren.

Hij kan dan namelijk tijdens de inspectie met u meekijken in het portaal en op deze manier de gegevens snel en eenvoudig inzien. Zo houden we de inspectie efficiënt en kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden.

Voor u gebruik kunt maken van uw I&R account dient u IKB Nederland te machtigen. Dit kunt u doen door in te loggen en op het tegeltje van I&R te klikken, er word dan gevraagd of u de machtiging wilt afgeven aan RVO. Zorg dus dat u dit voorafgaand aan uw inspectie geregeld heeft, zodat er veel kostbare tijd bespaart kan worden.

Gecertificeerde chippers
Heeft u een nest met puppy’s of kittens? Laat het ons weten! Onze gecertificeerde chippers, chippen puppy’s en kittens in heel Nederland en voldoen hiermee aan de geldende regels. U hoeft niet met heel het nestje op pad naar een chipper, wij komen gewoon bij u langs. Stuur ons een mailtje (info@producert.nl) met uw gegevens en wij nemen contact met u op.

Als u de chip van uw dier ook in de databank van IKB Nederland heeft geregistreerd met uw persoonlijke gegevens, dan kan bij verlies van uw dier deze gemakkelijk terug bij de rechtmatige eigenaar worden gebracht.

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over Producert voor alle diersoorten vind u op onze website https://www.producert.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00.

0