Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 13 – 2021

Dutch Pork Expo 2021
Op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober staat inspectie-instelling Producert weer op de Dutch Pork Expo (Stand 1E13). Samen met 180 exposanten nemen zij deel aan dit vak event in de Brabanthallen in Den Bosch. Dutch Pork Expo is de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van Duitsland en België, die zich specifiek richt op de varkenssector.

De beurs is gericht is op varkenshouders en de deelnemende bedrijven zullen vooral actief zijn in de varkenshouderij. Producert voert natuurlijk inspecties uit bij allerlei dierhouderijen waarbij de varkenshouderij een heel belangrijke tak is. Onze inspecteurs kunnen u alles uitleggen over de ontwikkelingen in de wereld van keurmerken en inspecties. Natuurlijk bent u altijd welkom als klant voor een praatje, of om een antwoord op vragen over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Voor het bezoek aan de beurs dient u te beschikken over een corona toegangsbewijs (www.dutchporkexpo.nl/covid-19-faq) en de beurs zal als doorstroomlocatie worden ingericht.

We nodigen u graag uit op de stand in Den Bosch op dinsdag 12 en woensdag 13 Oktober.

IKB Nederland Rund
Het aantal klanten dat deelneemt aan IKB Nederland Runderen neemt gestaag toe. Door de praktische insteek en het combineren van een inspectie van o.a. IKB Nederland Runderen en aanvullende modules zoals het Beter Leven Keurmerk kunnen we de tarieven lager houden dan de concurrentie. Onze klanten vinden deze werkwijze een groot voordeel. Misschien een goed moment om eens contact op te nemen en de factuur van uw huidige inspectie-instelling eens onder de loep te nemen. Weet u wat u nu betaald bij uw huidige inspectie-instelling?

Overleg met een slachterij
Deze week spraken we met een slachterij van varkens. Onze contact personen waren zeer positief over het portaal van IKB Nederland en gaven aan dat we hiermee zeker tot de voorlopers behoren met informatie uitwisseling. Daarbij gaven ze aan dat hun klanten het portaal prettig vinden werken. We horen dit vaker aan de telefoon, maar om het weer van een derde partij te horen geeft ons een stuk bevestiging dat we nog steeds goed op weg zijn.

Producert Facebook
U kunt Producert nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van Producert te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 12.00 uur. En per e-mail op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00

 

0