Nieuwsberichten

Producert nieuwsbrief 2 – 2021

Nieuwe website IKB Nederland
Zoals al eerder aangekondigd zal er een nieuwe website en een nieuw logo worden gelanceerd. Vanaf aanstaande maandag 25 januari zal deze nieuwe website de lucht in gaan. Vanaf dan zult u dus via www.ikbnederland.nl in een nieuwe omgeving terecht komen. De nieuwe website zal duidelijk, modern en overzichtelijk zijn. Zo kunt u makkelijk en snel alle informatie vinden die u nodig bent. Ook zal het deelnemersregister voor IKB Nederland Varkens deelnemers op dezelfde manier te gebruiken zijn. En kunt u gewoon via de nieuwe website inloggen in uw persoonlijke portaal van IKB Nederland.

Wij zijn enthousiast om u onze nieuwe website te laten zien en gebruiken!

Wij zijn uiteraard voor vragen over de nieuwe website telefonisch te bereiken van 8.00 uur tot 12.00 uur en per mail via info@producert.nl.

I&R voor schapen en geiten
IKB Nederland bied al jaren de I&R module voor schapen en geiten aan. Veel schapen en geiten houders maken hier al volop gebruik van. Doordat IKB Nederland al jarenlange ervaring heeft in het ontwikkelen en onderhouden van deze I&R systemen hebben veel schapen en geiten houders hier veel gemak van.

Als klant van IKB Nederland betaald u niks voor uw account en de I&R module. U kunt kosteloos gebruik maken van ons I&R systeem voor ál uw diersoorten. Denk hierbij ook aan paarden, varkens, gezelschapsdieren, runderen en konijnen.

Bent u nog geen klant dan kost een account maar € 15,- excl. BTW per jaar. U betaald alleen voor het account en krijgt er de I&R module bij voor zowel schapen en geiten maar ook voor runderen, varkens, paarden, gezelschapsdieren en konijnen. Geen dubbele kosten zoals bij andere partijen en alles onder 1 dak.

De I&R software is gebruiksvriendelijk en wordt continu getest en verbetert door vakmensen. Makkelijker kan niet, en goedkoper ook niet zeggen veel houders van schapen en geiten. U meld zich snel en gemakkelijk aan via de website www.ikbnederland.nl.

IKB Nederland Facebook en Instagram
U kunt IKB Nederland nu ook volgen via Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van IKB Nederland te gaan en hier hier om naar de Instagram pagina te gaan. Door onze pagina te liken blijft u op de hoogte van de nieuwtjes op het gebied van de veehouderij. Meer informatie over IKB Nederland voor alle diersoorten vind u op www.ikbnederland.nl.

0