Nieuwsberichten

Nieuwsbrief 4 – 2017

IKB Nederland bespaart u een berg papierNaamloos

Kijk eens achter uw login bij documentenbeheer, en u zult versteld staan van het aantal documenten dat u kunt uploaden. Voor IKB Nederland hoeft u geen berg papier bij te houden. Een modern IKB-systeem inspecteert en controleert digitaal. Van ons mag u stoppen met de papieren massa. Ook slachtbonnen en voerbonnen kunnen digitaal worden aangeleverd: dus ook voor IKB Nederland Varkens is geen papier nodig.

Papieren I&R niet nodig

Varkenshouders die hun I&R aan- en/of afmeldingen in Varkenspost.nl van IKB Nederland opgeven, kunnen met minder papier toe in hun administratie. U dient natuurlijk wel zaken als kenteken, tijdstip vertrek e.d. goed te registreren. De map met papieren bonnen mag dan weg.

Alles digitaal tijdens de IKB-inspectielaptop

De bedrijven die door de inspecteurs van IKB Nederland bezocht worden, zijn steeds moderner. De meeste varkenshouders hebben hun zaken digitaal goed voor elkaar. Daarom vinden deze ondernemers het prettig dat er bij IKB Nederland geen dubbel werk met veel papieren rompslomp hoeft te worden gedaan. IKB Nederland heeft samen met Varkenspost.nl uw account zo ingericht dat u alles digitaal kunt invoeren of bekijken.

Voordelen achter uw login

Achter uw login bij Mijn Documenten treft u alle mogelijkheden aan op het gebied van digitaal beheer, zoals uw milieuvergunning, soja verklaring, protocol reinigen en ontsmetten of een van de andere verklaringen. U kunt deze documenten meteen uploaden. Dan raakt u in ieder geval de papieren versie niet meer kwijt. Op deze manier kan de inspecteur snel en doeltreffend werken. Uiteindelijk zal een papieren boekhouding minder efficiënt zijn en meer inspectietijd vragen. Met alle documenten digitaal achter uw inlog, kunt u veel prettiger, gemakkelijker en overzichtelijker uw administratie bijhouden.

IKB Nederland Varkens 50% korting

Afgelopen week ontstond er een discussie aan de telefoon met een klant die van mening was dat hij niet genoeg korting ontving met de aanbieding IKB Nederland 50% korting. Wat bleek: hij dacht dat dit ‘maar’ voor één jaar was in plaats van 3 jaar. Toen onze medewerker het goed uitgelegd had, gaf hij meteen aan dat dit echt stukken goedkoper is als bij de concurrent. Natuurlijk moet u wel de overeenkomst verlengd hebben om deze korting voor drie jaar te ontvangen. Veel varkenshouders hebben dit gedaan. In 2017 kan iedereen die de overeenkomst verlengd heeft, hiervan weer gebruik maken. Daarmee hebben de meeste boeren zes jaar lang van de 50% korting kunnen profiteren.

IKB Nederland Facebook en LinkedIn
U kunt IKB Nederland nu ook volgen op Facebook. Klik hier om gelijk naar de Facebookpagina van IKB Nederland te gaan. Door IKB Nederland uit te nodigen als vriend kunt u bijvoorbeeld volgen wat de inspecteurs van Producert dagelijks meemaken. Ook kunt u Mark Logtenberg en Leo Verheijen op Facebook en LinkedIn benaderen.

0