Nieuwsberichten

Nieuwsbrief 19 – 2018

@Boerburgertweet

Een week lang kunt u op @Boerburgertweet meekijken achter de schermen van Producert, ons bedrijf dat onder meer de inspecties en certificeringen voor IKB Nederland uitvoert.
U krijgt deze week inzage in de inspecties en de certificeringen, en alles wat daar bij komt kijken. Gedurende de dag worden er informatieve of opmerkelijke items geplaats over wat zich in ons bedrijf die dag afspeelt. Wij vinden dit een mooie manier om belangstellenden in de sector eens een week mee te laten kijken, en een toelichting te kunnen geven op de dagelijkse werkzaamheden die Producert uitvoert bij de Nederlandse veehouderijbedrijven.

Dagelijks wordt gedurende die week ook een verslag met foto’s geplaatst op de Facebookpagina van Boerburgertweet.

Dus meld u aan bij Boerburgertweet op Twitter en/of Facebook.

 

I&R van IKB Nederland ontwikkelt steeds verder door

IKB Nederland begrijpt wat dierhouders willen. Dierhouders willen een I&R-systeem voor al hun diersoorten. Of het nu een hond, een schaap, een rund of een varken is, alle diersoorten  worden in de I&R-module opgenomen. Er is nu een nieuw logo waar je met de muis op de gewenste diersoort kunt gaan staan. Als je hierop klikt, kun je meteen meldingen doen voor de betreffende diersoort. Voor varkens, schapen en geiten is de module volledig gereed.  Geen extra kosten voor een andere diersoort, geen extra inlogaccount en geen overige extra kosten. De I&R-systemen ontwikkelen we juist vanuit de belangen en wensen van onze klanten, de dierhouders.

Certificeerder Stefan Klein Kranenburg.

Graag stelt Stefan Klein Kranenburg zich aan u voor.

Ik ben Stefan Klein Kranenburg en het werk bij Producert bevalt mij erg goed. Het werk is afwisselend en we hebben een geweldig goed team om mee samen te werken! We staan voor een praktische benadering van de eisen uit de vele reglementen waarvoor we inspecties uitvoeren, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de hele sector vooruitgaat en dat is wat mij zo boeit in mijn vak!

Vanaf 2015 is Stefan als certificeerder werkzaam bij Producert. Daarvoor heeft hij binnen het bedrijf verschillende taken uitgevoerd. Sinds hij is opgeleid tot certificeerder is hij steeds meer keurmerken gaan certificeren. Naast deze taak ondersteunt hij de kwaliteitsmanager in haar dagelijkse werkzaamheden.

In mijn privétijd breng ik veel tijd door met mijn vier kinderen en mijn vrouw. Daarnaast ben ik zelf een echte dierenliefhebber en verzorg ik konijnen, kippen, vogels, vissen en een hamster. Een andere passie van mij is het beoefenen van karate en kyusho jutsu wat ik nu al ruim 20 jaar doe. Hier kan ik al mijn energie in kwijt en kan ik mijn conditie op peil houden.

Mocht u meer willen weten over Producert, wat wij doen of wie wij zijn? Kijk dan gerust nog even op onze website www.producert.nl.

0