Nieuwsberichten

INSPECTEUR KWALITEITSSYSTEMEN VEEHOUDERIJ

Producert BV is een certificerende instelling die zich richt op het inspecteren en certificeren van bedrijven in de agrarische en voedselproducerende sector. Dit doen wij met deskundige mensen, die dagelijks inspecties uitvoeren of monsters nemen op de verschillende bedrijven.

Producert is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de agrarische sector. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

Inspecteur Kwaliteitssystemen Dier en Voeding

‘Nauwkeurig – Klantgericht – Communicatief vaardig’

 

Functieomschrijving

Als Inspecteur Kwaliteitssystemen Dier en Voeding ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van alle voorkomende inspecties op o.a. dierhouderij bedrijven, vleesverwerkende bedrijven en slagerijen. Controles hebben betrekking op voedselveiligheid, productkwaliteit en hygiëne conform procedures en werkinstructies. Er wordt voornamelijk gewerkt met NEN ISO 17065 en NEN ISO 17020.

De werkdag wordt voor jou ingepland vanuit het kantoor waardoor jij de aandacht kan focussen op de daadwerkelijke inspecties, welke door heel Nederland kunnen plaatsvinden. Deze inspecties voer je uit op basis van deskundigheid en actuele wetgeving. Tijdens de inspectie loop je een rondje over het bedrijf, voer je een gesprek met de klant en controleer je de administratie. Ook neem je indien nodig monsters, signaleer je eventuele tekortkomingen en overhandig je de afwerking aan de klant.

Naast het uitvoeren van de inspecties is het van belang dat je op de hoogte bent en blijft van de actuele normen en wetgeving. Ook fungeer je als sparringpartner voor jouw collega’s. Eventuele bevindingen koppel je terug aan de organisatie.

 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding met meer dan twee jaar relevante werkervaring of een afgeronde HBO opleiding in de richting van dierhouderij en/of voedsel. Daarbij ben je in het bezit van een rijbewijs. Het is in jouw voordeel wanneer je goed overweg kunt met een laptop.

Communicatief ben je toegankelijk, open en direct en ga je klantgericht te werk. Je voelt je thuis in de dynamiek van een MKB organisatie waar hard wordt gewerkt. Verder ben je nauwkeurig, zelfstandig en verantwoordelijk.

 

Ons aanbod

  • Een passend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • Interne opleiding tot Inspecteur Kwaliteitssystemen;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een bedrijfsauto die tot jouw beschikking staat.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Inspecteur Kwaliteitssystemen Dier en Voeding en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij Producert? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbbv.nl.

0